Jubilerende Velux Groep geeft dakramen weg

Welke club wint zes dakramen? (foto: Velux Groep)

Ter gelegenheid van haar 75-jarig bestaan schenkt de Velux Groep in 30 landen gratis dakramen en lichtkoepels aan sportverenigingen. Ook Nederlandse sportverenigingen kunnen zich opgeven om hiervoor in aanmerking te komen.

Michel Sombroek, algemeen directeur van Velux Nederland, legt op Raam en Deur Online uit wat de gedachte achter deze jubileumactie is: “Het trefpunt van elke sportvereniging is het clubhuis. Dit is de plek waar kinderen en jonge mensen naartoe gaan, voor- en nadat ze zich met hun passie voor sport hebben bezig gehouden. Een goed functionerend clubhuis is essentieel voor sportliefhebbende kinderen, ouders en vrijwilligers om zoveel mogelijk plezier te halen uit hun hobby. De Velux Groep brengt al 75 jaar daglicht en frisse lucht onder ieders dak en wil de rol van sportverenigingen in de maatschappij graag ondersteunen,”

Een sympathieke maar ook een tikje zuinige actie. In elk van de dertig landen waar Velux gevestigd is zal namelijk slechts één sportvereniging blij worden gemaakt met maximaal zes volledig geïnstalleerde dakramen of lichtkoepels. Alleen non-profit sportorganisaties komen in aanmerking. Geïnteresseerde clubs kunnen tot 15 augustus een aanvraag indienen.

Meer informatie is te vinden op de site van Velux. Kies hierbij voor informatie en voorwaarden in het Nederlands.