Adverteren op SportclubNL: voordelig en doelgericht

SportclubNL wil hét platform voor sportclubs in Nederland worden. Onze inzet is dat de vrijwilligers en professionals die het bestuurlijk en organisatorisch kader van sportclubs vormen met grote regelmaat de site gaan bezoeken en zo op de hoogte blijven van alles wat er speelt rond sportclubs. Het is onze ambitie om binnen die doelgroep het medium met het grootste effectieve bereik te worden. Voor bedrijven en instellingen die vaak veel moeite hebben om sportclubs te bereiken zal SportclubNL dan ook een bijzonder aantrekkelijk podium zijn om aandacht te genereren en te adverteren voor producten en diensten.

Royale blokken

Adverteren op het platform is, zeker in verhouding tot het adverteren in de traditionele media, erg voordelig en aantrekkelijk zijn. Er wordt met uniforme reclameblokken van royale afmeringen gewerkt die, zoals te zien is op de site, in een vaste kolom naast de redactionele informatie verschijnen. Bij elke nieuwe pageview verandert de volgorde in de kolom, zodat alle adverteerders bij toerbeurt op de meest zichtbare plek bovenaan de pagina staan. Ter wille van de leesbaarheid en de rust op de site worden animaties (bewegende of knipperende beelden) niet toegestaan.

Maatwerk

Afgezien van deze beperkingen kan op maat kunnen worden geadverteerd. Bedrijven en instellingen die een groot bereik willen kunnen adverteren op alle pagina's of op de voorpagina. Bedrijven die hun producten en diensten onder de aandacht willen brengen van een specifieke categorie bezoekers daarentegen kunnen ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen te adverteren bij artikelen over kantinezaken of maatschappelijke thema's. Om actuele aanbiedingen te promoten is adverteren in de wekelijkse nieuwsbrief die elke vrijdag verschijnt een aantrekkelijke optie.

Nieuws van bedrijven en instellingen

Wij schuwen de samenwerking met bedrijven en instellingen niet. We bieden ook redactionele ruimte voor nieuws van derden, maar we willen niet als doorgeefluik van persberichten en advertorials fungeren. De nieuwswaarde van berichten zal steeds leidend zijn en de redactie blijft verantwoordelijk voor de inhoud van artikelen.

Gidsvermeldingen

Alle bedrijven en instellingen die relevant zijn voor sportclubs worden kosteloos vermeld in de gids van SportclubNL. Honderden bedrijven en instellingen zijn daarin al opgenomen, vele zullen nog volgen. Naast de gratis vermelding is er ook een zogenaamde premium optie. Voor een klein bedrag kunnen bedrijven en instellingen in deze gids ook een eigen pagina bemachtigen, een extra vermelding in een andere categorieën krijgen én bovenaan worden geplaatst in hun categorieën.

Tarieven

De tarieven voor advertenties en gidsvermeldingen worden op aanvraag beschikbaar gesteld. Bel 06-24719964 voor meer informatie. Of stuur een mailtje en we nemen contact op.