De site wordt steeds completer

We denken dat we er aardig in zijn geslaagd om al in korte tijd een behoorlijk complete site te lanceren. Toch zijn we nog niet tevreden en werken we alweer aan verbetering van het platform.

Het platform dat nu nog vooral als nieuwssite fungeert, gaat binnenkort op de schop. De website wordt strakker en overzichtelijker. Het informatiegehalte wordt versterkt door toevoeging van praktische informatie, nuttige downloads e.d. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Verlanglijstje

Er staan voor de toekomst nog veel meer veranderingen op ons verlanglijstje. Zo willen we veel meer doen met fotografie en film, willen we onderzoeksjournalistiek gaan bedrijven en denken we ook aan pagina's voor nieuwsberichten uit de verschillende regio's. Verder willen we samen met ander organisaties allerlei activiteiten organiseren vanuit het platform. Denk bijvoorbeeld aan lokale en regionale sportmarkten, webinars en excursies. Samen met bedrijven willen we ook een aantrekkelijk pakket aan producten en diensten gaan aanbieden.
Vanzelfsprekend krijgen we dat niet allemaal binnen de kortste keren voor elkaar, maar we doen ons best doen om van SportclubNL hét platform voor sportclubs in Nederland te maken.

Vragen, opmerkingen, suggesties?

We horen ze graag! Mail ze.