Manegekantines gaan voor gezond

Wilfred Genee en Anky van Grunsven proberen maneges over te halen om te kiezen voor gezond assortiment.

De Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) vindt niet alleen de voeding van de paarden, maar ook die van de ruiter belangrijk. Daarom is de organisatie partner geworden van De Bewuste Kantine, de campagne van tv-presentator Wilfred Genee voor een gezonder aanbod in sportkantines. Samen met ambassadeur Anky van Grunsven wil de FNRS dit jaar minstens 50 manegekantines meekrijgen.

Wedstrijd

Vanuit De Bewuste Kantine worden geldprijzen beschikbaar gesteld voor de meest bewuste kantines. Er is drie keer €5.000 te verdienen door deelnemende paardensportkantines, beschikbaar gesteld door Profkantine. Daarnaast wordt er door Plus €25.000 beschikbaar gesteld voor alle deelnemende sportkantines.

Extra prijzen en ondersteuning

Anky van Grunsven en Sligro dragen ook bij aan een gezonder aanbod en ondersteunen het initiatief met extra prijzen, zoals een dressuurclinic van Anky van Grunsven, een bedrijfscheck en een cheque voor keukeninventaris van Sligro. Sligro helpt de hippische deelnemers bovendien met advies op maat.

Meedoen?

Voor deelname en meer informatie over de wedstrijd, ga naar www.bewustekantine.nl.