Ladies only in voetbalkantine

De Ladies Night was een succes (foto: JCLE)

Hoewel het aantal vrouwen dat voetbalt de laatste jaren flink stijgt, zijn het voetbalveld én de bijbehorende kantine overwegend mannelijk domein. Afgelopen vrijdag waren het de vrouwen die de kantine bevolkten bij voetbalvereniging JCLE/EMMS uit Slagharen.

Geen man mocht naar binnen. Spelersvrouwen, vrijwilligsters, speelsters en vrouwelijke supporters; iedereen van het vrouwelijk geslacht die de club een warm hart toedraagt, was welkom op de Ladies Night. Een avond die in het teken stond van een spelregelquiz en vooral veel gezelligheid. 18+ zodat er ook een glaasje wijn op gedronken kon worden. Volgens de Facebookpagina van de (gecombineerde) voetbalclub was de avond een groot succes.

Trend?

De 'ladies night' bij de voetbalclub, het lijkt een trend te worden. Eerder berichtten we ook al over het opmerkelijke 'Pink Project' van sv Loosduinen.