Peptalk voor de club?

De talkshow van Peptalk (foto: Ziggo Sport).

Peptalk is de nieuwe live sporttalkshow van Ziggo Sport gepresenteerd door Jack van Gelder en Frank Evenblij. De show is elke maandag om 19.50 uur live te zien op Ziggo Sport, kanaal 14. De uitzending wordt herhaald op Ziggo Sport Select. Sportclubs en -teams kunnen gratis een uitzending bijwonen.

Live opname bijwonen

In Peptalk zetten Jack van Gelder en Frank Evenblij op geheel eigen wijze elke maandag de hoofdrolspelers van de afgelopen sportweek in de spotlights. Jack van Gelder confronteert de sporter, Frank Evenblij focust op de mens. De talkshow wordt live opgenomen met publiek in Studio 5 op het Mediapark in Hilversum. Sportliefhebbers die er een keertje bij willen zijn, kunnen zich daarvoor opgeven. De opnamen zijn tussen 19.00 en 20.45 uur. Er wordt voor drankjes en kleine hapjes gezorgd en de parkeerkosten op het Mediapark worden vergoed.

Opnamedagen

Er zijn nog plaatsen vrij voor.de volgende data:

• 25 januari 2016
  • 1 februari 2016
  • 8 februari 2016
  • 15 februari 2016
  • 22 februari 2016
  • 29 februari 2016
  • 7 maart 2016
  • 14 maart 2016
  • 21 maart 2016
  • 28 maart 2016

Aanmelding

Wie erbij wil zijn, stuurt een mailtje naar publiek@ziggosport.nl met de volgende informatie:

• Naam en voornaam
  • Leeftijd
  • Mobiele telefoonnummer
  • Met hoeveel personen je wilt komen
  • Welke datum

Kijk op de website van Ziggo voor meer informatie over de talkshow.