Ludieke campagne: Limo voor de Bob

Redactie SportclubNL

In de strijd tegen overmatig en onverantwoord alcoholgebruik in de sport is een nieuw wapen ingezet. Het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH) is een opmerkelijke ludieke campagne gestart: een limo voor de Bob.

Half februari gaat in het zuidelijk deel van Zuid-Holland weer een campagne Bob in de sportkantine van start. De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden én met elkaar af te spreken wie als BOB zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte BOB heeft 0% op!

Clubs uit de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Goeree Overflakkee en het Rotterdamse/Rijnmond deel van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag kunnen daarbij een limo voor de Bob winnen. Om in aanmerking te komen moet een club de campagne ondersteunen en het volgende doen:

  • een (gratis) campagnepakket met promotiemateriaal bestellen,
  • het campagneteam uitnodigen bij een belangrijke wedstrijd of evenement,
  • een sponsorbord op maat bestellen,
  • de docenten van ROV-ZH vragen om het barpersoneel een IVA-training te geven.

Maandelijks hebben de deelnemende clubs de kans om een limo voor de Bob te winnen. In de eerste maanden van 2016 wordt de limousine verloot onder de clubs die zich hebben aangemeld voor de campagne. Vanaf maart tot en met juni ontvangt de club die de meeste punten verzamelt de limousine. Ook wordt iedere week een mega BOB-luchtbed weggegeven aan de deelnemer met de meeste punten in een online quiz.

 

 

Lees hier meer over de Limo voor de Bob