Opmerkelijke Ladies Night voetbalclub

De stemming zat er goed in bij de vrouwen (foto: svloosduinen.nl)
Redactie SportclubNL

Het fenomeen ladies night is bekend van casino's, bioscopen en andere uitgaansgelegenheden. Bij SV Loosduinen hebben ze er een opmerkelijke invulling aan gegeven.

Afgelopen vrijdag kwam een twintigtal vrouwen bij elkaar in de kantine van de voetbalclub voor het zogenaamde Pink Project. Op de site van de club deden Arlene Ruwaard en Sandra Batens verslag van het evenement:

"Ons idee om met een aantal dames de kantine van SV Loosduinen eens grondig onder handen te nemen werd direct door het bestuur omarmd en zij boden dan ook alle medewerking. We hebben maar liefst tweeentwintig vrouwen (allen de moeder van.. of de vrouw van…)  kunnen verleiden om de handen uit de mouwen te komen steken.  Maar nu stonden er naast schoonmaken ook andere leuke ‘vrouwendingen’ op het programma. Het beloofde een gezellige avond te worden en deze belofte hebben we meer dan waar gemaakt.
Nadat de dames hun lootje met daarop de schoonmaakklus hadden getrokken, gingen zij in tweetallen ijverig aan de slag. Er werd keihard gewerkt; in de keukenkastjes, in de afzuigkap, onder- en boven de bar; in de commissiekamer, de bestuurskamer, de hal en de toiletten!  We waren in alle hoeken en gaten, samen met onze roze handschoenen! Dit alles onder het mom van ‘niet kletsen maar poetsen!'. Al dat harde werken werd beloond met een heerlijk buffet om vervolgens te genieten van het sieraden & accessoires aanbod van Zus & Zo  en van enkele kledingstukken van Colette dr Broer & Zo J."
 

De vrouwen kijken terug op "een geweldig leuke avond". Benieuwd hoe gezellig het eraan toeging? Bekijk hier het fotoverslag.