Goedkope rackets voor ledenwerving badmintonclubs

Mariska en Daniëlle van de Papendrechtse Badmintonclub (foto: Facebookpagina PBC)

Wie gaat badmintonnen heeft natuurlijk een racket en een shuttle nodig. De badmintonverenigingen voorzien hun leden meestal wel van shuttles, maar het racket moet nieuwe leden zelf aanschaffen. Badminton Nederland en het Taiwanese badmintonbedrijf X-TREM komen de clubs en hun nieuwe leden tegemoet.

Helft winkelprijs

Badminton Nederland en X-TREM bieden de verenigingen die deelnemen aan de Week van het Badminton 2015 een welkomstcadeau aan. Voor €8,- (dat is de helft van de winkelprijs) kunnen de clubs het Bazooka-racket van X-TRM bestellen. Zo kunnen nieuwe leden meteen, en zonder grote investering, spelen met goed materiaal. De clubs kunnen de rackets één keer per maand bestellen.

Gratis

Dat je nieuwe leden kunt werven met goedkope of gratis rackets heeft de Papendrechtse Badmintonclub ervaren. Die vereniging geeft in het kader van een ledenwervingsactie alle nieuwe leden in de komende maanden een badmintonracket, maar dan weer van een ander merk, cadeau. Volgens de Facebookpagina van de club is de actie die onlangs werd gestart nu al succesvol: "Onze racketactie heeft al voor wat nieuwe leden gezorgd, in totaal 7 personen spelen al met een gloednieuw racket!"

Bronnen: Badminton NederlandPapendrechts Nieuwsblad en Facebookpagina Papendrechtse Badmintonclub.