Dries Roelvink voor het zingen de zaal uit

Volkszanger Dries Roelvink is er weer eens in geslaagd de publiciteit te halen. Niet op de manier die hij het liefst zou zien, maar toch. Hij stond deze week weer even in het middelpunt van de belangstelling.

De Telegraaf, AT5, RTV Noord-Holland, Shownieuws, Powned, noem maar op. Ze stonden deze week in de rij om het nieuws te brengen dat Dries Roelvink het had bestaan om weg te lopen bij een benefietavond van gehandicaptensportclub Only Friends nog voor hij zijn nummertjes had gezongen. Maar niet nadat hij vijf broodjes worst had verorberd.

Over het gebeurde lopen de lezingen uiteen, maar dat de zanger afzag van het toegezegde optreden in het Ronald McDonald Centre, waar de club het Grote Only Friends Muziekfestijn organiseerd, wordt niet betwist. Hij verliet de zaal voortijdig omdat hij diezelfde avond nog drie schnabbels had. "Ik ga geld verdienen", zou Roelvink hebben gezegd toen hij de zaal via de achterdeur verliet en de organisatie verbouwereerd achterliet. Wie meer wil weten over het gebeurde verwijzen we naar de eerder genoemde bronnen.